Touch of Joy

Meer werkplezier in 5 stappen

Tel jij ook af naar het weekend? Zit je af en toe op je tandvlees? Ben jij wel enthousiast, maar wil de rest niet mee? Tijd voor meer werkplezier. Want zonder zijn we allemaal onderbetaald.

Kijk anders naar je werk

Na Touch of Joy blijft je werk hetzelfde. Je kijk erop verandert. Ga goedgezind naar buiten en probeer de tips uit. Verander je houding, krijg steeds meer werkplezier én bereik meer resultaat! Een tipje van de sluier:

  • Herontdek de zin van je werk
  • Word (terug) fier op wat je doet
  • Stop het meeuwengedrag
  • Geef oprechte complimenten
  • Steek anderen aan met je positiviteit

Meer geluk in je job

Touch of Joy zoekt uit hoe jij (nog) gelukkiger kan zijn op je werk. Met tal van doe-tips waarmee je meteen aan de slag kan. Op een interactieve manier en met respect voor wie je bent.

Voor wie?

Iedereen die gelukkiger wil zijn op het werk en daar zelf iets aan wil doen. Het doel: (nog) meer energie en werkplezier.

Formules

Lezing Workshop
Korte energizer vol inspiratie rond werkplezier. De ideale springplank om er zelf iets mee te doen! Na de 1ste sessie heb je een takenpakket en zin om erin te vliegen. De 2de sessie zet je op weg naar nog meer werkplezier.
Voor groepen van 20 tot 1.000 personen Voor groepen van 2 tot 20 personen
Interactieve lezing van 1 u op locatie, in het Nederlands of Engels Workshop van 2 maal 2 u op locatie, in het Nederlands of Engels