Speaking with Ease

Herontdek succesvol presenteren

Gezonde podiumstress is ok. Echte plankenkoorts niet. En als je je publiek niet meekrijgt, dan heb je voor niets afgezien. Ondanks alle powerpoint- en denk-aan-je houding tips. Toch kan je goed presenteren. Ja, ook jij!

Breng je eigen verhaal

Na Speaking with ease zal je zelfzeker en succesvol presenteren. Vertrek uit je eigen verhalen en metaforen, spreek elke toehoorder aan en speel in op zijn reactie. En de stress? Daar leer je mee omgaan.

Oefen in een veilig kader

Groei vanuit je sterktes als presentator. In een beperkte groep die je voortstuwt met positieve feedback. Met een minimum aan theorie en veel opbouwende oefeningen. En met respect voor wie je bent. De krachtlijnen:

  • Ontdek je eigen presentatiestijl
  • Put uit een schat aan metaforen
  • Bouw op eigen succesverhalen
  • Maak bewust contact met je publiek
  • Geef impact aan je boodschap

Voor wie?

Iedereen die succesvol wil presenteren tijdens een vergadering of event.

Formules

Workshop Training
Verken hoe je authentiek kan presenteren en zie het effect. Je krijgt tools om zelf verder te groeien. Ga buiten met de skills om krachtig en authentiek te presenteren. Sta voor een groep op jouw manier, vertel je verhalen en boek succes!
Voor groepen van 8 tot 50 personen Voor groepen van 8 tot 12 personen
Interactieve workshop van 2,5 à 4 u op locatie, in het Nederlands of Engels Krachttraining van 2 dagen op locatie, in het Nederlands of Engels