Over Jan

Ik deed ervaring op als leidinggevende en aankoper in de farmasector en volgde tal van communicatie-opleidingen. Daaruit ontstonden mijn workshops, die ik nog steeds bijwerk met nieuwe inzichten.

Voeten in de praktijk

Mijn workshops zijn ontstaan uit kansen en opportuniteiten die ik zag als leidinggevende, aankoper, coach en auditor in de farmasector. Ik ervaarde dat goede communicatie, klantgericht denken en positivisme succesfactoren zijn voor elk bedrijf. Die voeling met de praktijk heb ik nog steeds.

Stevige expertise

Slaapverwekkende voordrachten herscheppen in boeiende presentaties: ik leerde het in mijn NLP opleiding, tijdens creativiteitsworkshops en bij Franklin Covey en anderen. In mijn sessies mik ik op enthousiasme, interactie en een veilige omgeving. Zo help ik mensen groeien op eigen tempo.

Vinger aan de pols

Intussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring als trainer, coach en spreker. Ik leer nog voortdurend bij en verwerk nieuwe inzichten in mijn workshops. Met succes!

eorna

Op het EORNA-congres van 2012 werden mijn presentaties ‘How To Become A Surgeon Whisperer’ en ‘How To Create More Happiness In Your OR’ verkozen tot 2 beste presentaties van het congres, op een totaal van 75 presentatoren.